♥0

آماده سازی مدارس و دانشگاه‌ها برای حضور دانش آموزان و دانشجویان گیلانی

  • کد خبر : 24495
  • ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
آماده سازی مدارس و دانشگاه‌ها برای حضور دانش آموزان و دانشجویان گیلانی

مسولان در سال تحصیلی جدید ، برای سلامت دانش آموزان و دانشجویان و پیشگیری از شیوع بیشترکرونا دقیق برنامه ریزی کنند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ اسدالله عباسی امروز در نشست ستاد مدیریت و مقابله با کرونای گیلان با اشاره به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در اول مهر بر لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و برنامه ریزی برای آماده کردن کلاس‌ها و تهویه در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت : مسولان در فرصت باقی مانده در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.

وی با اشاره به احتمال شیوع ریزسویه‌های جدید ویروس کرونا در ماه‌های آینده بر لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی همگان به ویژه استفاده از ماسک در تجمعات و مراسم اربعین تاکید کرد و از مسولان خواست نسبت به ورود و خروج زائران خارجی و انجام آزمایش کرونای این زائران دقت داشته باشند.

استاندار همچنین برتکمیل چرخه واکسیناسیون برای کاهش بیماری کرونا تاکید کرد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم در این نشست با اشاره بستری ۱۵۶ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گیلان گفت : خوشبختانه در دو هفته اخیر شاهد کاهش بیماران کرونایی در استان هستیم.

دکتر ارسلان سالاری با بیان اینکه هم اکنون هیچ شهری در استان قرمز نیست ، افزود : شهرستان‌های ماسال ، بندرانزلی و لاهیجان نارنجی و ۱۴ شهرستان دیگر استان در وضعیت زرد قرار دارند.

وی با تاکید بر لزوم تزریق دز یاد آور واکسن کرونا در استان گفت : متاسفانه ۷۰۰ هزار گیلانی هنوز دز سوم واکسن کرونا را تزریق نکرده اند که دریافت این واکسن برای این افراد به ویژه در مواجهه با سویه‌های جدید کرونا ضروری است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=24495

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.