♥0

فکر کردم مقتول قصد توهین به پرچم ایران را دارد

  • کد خبر : 37390
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
فکر کردم مقتول قصد توهین به پرچم ایران را دارد

مرد جوان که متهم است پس از درگیری با کارگر شهرداری او را از روی پل به پایین پرت کرده و موجب مرگ او شده است، با جلب رضایت اولیای دم از قصاص نجات یافت و از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

گزارش سقوط مرگبار کارگر ۲۰ ساله شهرداری از روی پل ماشین رو در ساعت ۲ بامداد روز ۲۰ بهمن سال ۱۴۰۲ به مرکز فوریت های پلیسی اعلام شد.
پس از آن مأموران به محل حادثه که زیر پل نیایش بود رفتند و در بررسی های اولیه مشخص شد مقتول پسر ۲۰ ساله ای به نام کریم بوده که پس از درگیری با سرنشین یک خودرو از روی پل به پایین افتاده و در همان لحظه یک خودروی عبوری از زیر پل با او برخورد کرده است.
در تحقیقات بعدی معلوم شد کریم کارگر افغانستانی بوده که به صورت پیمانی با شهرداری همکاری می کرده است.
جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و مأموران تحقیقات خود را برای شناسایی عامل قتل آغاز کردند.
در نخستین گام پلیس به سراغ همکار مقتول که در لحظه درگیری در محل حضور داشت و شاهد درگیری بود، رفت. وی در تشریح ماجرا گفت: از چند روز قبل چند پرچم ایران را روی پل نیایش افراشته بودند و ما برای تمیز کردن پایه های پرچم و نرده های لبه پل به روی پل رفته بودیم و برای تمیز کردن باید پرچم ها را پایین می آوردیم و بند و دیواره پایه را پاک می کردیم تا پرچم ها و پایه آن برای روز ۲۲ بهمن تمیز باشد.
کریم برای پاک کردن پایه ها پرچم را پایین آورد که ناگهان یک خودروی پژو ۴۰۵ توقف کرد و مردی با حالتی عصبانی از خودرو پیاده شد و به سمت کریم دوید و با او درگیر شد. در نهایت هم کریم از روی پل پایین افتاد و ماشینی با او برخورد کرد که باعث مرگش شد.
پس از اظهارات همکار کریم، پلیس فیلم دوربین های مداربسته محل حادثه را مورد بازبینی قرار داد و پلاک خودرو به دست آمد. با استعلام پلاک خودرو مأموران راننده آن را که جوانی ۲۸ ساله به نام نوید بود شناسایی و بازداشت کردند.
نوید بعد از انتقال به پلیس آگاهی و در بازجویی های اولیه به درگیری با کریم اعتراف کرد و در تشریح ماجرا گفت: شب حادثه در حال گذر از بزرگراه نیایش بودم. وقتی از روی پل می گذشتم دو نفر را دیدم که داشتند پرچم ایران را از بالای پایه به پایین می کشیدند.
از آنجا که فکر کردم آنها با این کار قصد بی حرمتی به پرچم کشورم را دارند عصبی شدم و خودرو ام را متوقف کردم و به سمت آن مرد جوان دویدم و با او درگیر شدم.
چند ثانیه بعد از درگیری مان او ناخواسته از بالای پل به پایین افتاد و بعد هم یک ماشین به او خورد. من هم از ترسم به سرعت سوار ماشینم شدم و فرار کردم تا اینکه پلیس دستگیرم کرد.
با اظهارات صریح متهم، وی صحنه جرم را بازسازی کرد و با تکمیل تحقیقات برای نوید کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

محاکمه از جنبه عمومی جرم
نوید پیش از زمان رسیدگی به اتهامش توانست از اولیای دم مقتول رضایت بگیرد و به این ترتیب مقرر شد رسیدگی به اتهام وی از جنبه عمومی جرم صورت گیرد.

در دادگاه چه گذشت
در ابتدای این جلسه اعلام شد که اولیای دم مقتول رضایت خود را اعلام کرده اند.
سپس نوید به جایگاه رفت و گفت: من نه کریم را می شناختم و نه خصومتی با او داشتم. آن شب برایم سوء تفاهم پیش آمد و پیش داوری کردم. از آنجا که آن دو نفر لباس فرم به تن نداشتند که بدانم کارگر شهرداری هستند در یک لحظه فکر کردم او یا قصد دارد به پرچم کشورم بی حرمتی کند یا می خواهد پرچم ها را بدزدد.
به همین خاطر اصلاً درنگ نکردم و با او درگیر شدم. اما باور کنید قصدم این نبود که او را از بالای پل پایین بیندازم.
کریم در لحظه ای که درگیر بودیم تعادلش را از دست داد و از بالای پل سقوط کرد. حالا هم پشیمان هستم و از قضات می خواهم در حد امکان در مجازاتم تخفیف قائل شوند.
با پایان جلسه رسیدگی به پرونده قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=37390

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.