♥0

خرید برنج باقی مانده شالیکاران گیلانی آغاز شد

  • کد خبر : 31369
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰
خرید برنج باقی مانده شالیکاران گیلانی آغاز شد

استاندار گیلان خبرداد: خرید تضمینی برنج باقی مانده کشاورزان از امروز آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ اسدالله عباسی در نشست کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری از آغاز خرید تضمینی برنج در استان خبر داد و گفت: با خرید تضمینی برنج باقی مانده شالیکاران ، نباید مشکلی در این خصوص برای کشاورزان ایجاد شود.
 استاندار همچنین ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را مهمترین دغدغه مدیران مردمی دانست وافزود:مدیری که نتواند در زمان تصدی مسئولیت خود شغل ایجاد کند و یا گامی در جهت بهبود شرایط اقتصادی بردارد ،با ایده ال های یک مدیر مردمی فاصله دارد.

وی با اشاره به اشتغال در بخش کشاورزی ، افزود : میزان اشتغال بخش کشاورزی در گیلان ۱۵ درصد است که این آمار در کشور ۲۷ درصد میباشد.

دکتر اسدالله عباسی با بیان اینکه بهبود مشارکت اقتصادی در استان ۴۱ درصد است گفت: میانگین بهبود مشارکت اقتصادی در کشور ۴۷ درصد است و این آمار نشان می دهد که فعالیت‌های اقتصادی در گیلان رو به رشد است.

آقای سید علی آقازاده رییس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت : با توجه به آمار اشتغال استان باید بررسی شود چند درصد از این آمار، به اشتغال موثر در بخش تولید و خدمات اختصاص دارد. 

دبیر شورای اشتغال و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان گفت : بیش از ۸۰ درصد از ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات اختصاص یافته از سفر ریاست جمهوری به استان محقق شده است.

خانم شراره کاووسی با اشاره به اقدام خوب دولت در این زمینه افزود : ۹۵ درصد اعتبارات سفر ریاست جمهوری به گیلان به صورت نقدی تخصیص یافته است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=31369

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.