♥0

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به سد پلرود رحیم آباد رودسر

  • کد خبر : 20465
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به سد پلرود رحیم آباد رودسر

استاندار از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به سد پلرود رحیم آباد رودسر از محل اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به گیلان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ اسدالله عباسی به همراه آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان رودسر از روند عملیات اجرای سد مخزنی پلرود رحیم آباد این شهرستان بازدید کرد.

او در این بازدید گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به گیلان به این پروژه اختصاص داده شد که از این میزان ۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ و مابقی در سال ۱۴۰۱ پرداخت می‌شود.

به گفته استاندار گیلان در زمینه تعیین وضعیت تملک زمین‌ها و خانه‌هایی که در محدوده سد قرار دارد، باید به زودی تصمیمی اتخاذ و زمین‌ها خریداری و آزادسازی شده و این کار به صورت جهادی انجام شود.

آقای عباسی گفت: طبق نظر پیمانکار با اعتباری که اختصاص داده شده تا ۲ سال آینده سد آماده بهره برداری می‌شود، بنابراین انتظار داریم جاده دسترسی سد قبل از بهره برداری پروژه آماده شود.

او همچنین به فرماندار رودسر دستور داد با توجه به درخواست‌های مردمی، بلافاصله از جاده دسترسی بالادستی سد بازدید و بررسی به عمل آورد.

سد مخزنی پلرود یکی از طرح‌های بزرگ تأمین آب گیلان است که با هدف تنظیم آب رودخانه پلرود به عنوان دومین رودخانه بزرگ استان و استفاده از آن جهت تأمین نیاز آبی بالغ بر ۳۳ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی منطقه (پلرود و شلمان رود) اجرا می‌شود.

با اجرای طرح مخزنی پلرود، علاوه بر تأمین آب باغ‌های چای گیلان، نیاز آب شرب ۸ شهر در شرق استان از جمله لنگرود، رودسر، چابکسر، کلاچای، املش، کومله، واجارگاه و رحیم‌آباد به میزان ۴۰ میلیون متر مکعب در سال تأمین می‌شود.

عملیات اجرایی این پروژه از فروردین ۱۳۸۹ آغاز شده است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=20465

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.