♥1

اختصاص کالابرگ فقط برای سه دهک اول | آغاز ثبت نام برخط بیمه سلامت روستاییان

  • کد خبر : 41438
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
اختصاص کالابرگ فقط برای سه دهک اول | آغاز ثبت نام برخط بیمه سلامت روستاییان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز ثبت نام برخط بیمه سلامت برای روستاییان و عشایر تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی خبر داد و گفت: مهم‌ترین خدمتی که صندوق ارائه می‌دهدوزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیمه بازنشستگی است و بیشترین یارانه‌های دولتی در این حوزه برای حمایت از اقشار کم‌درآمد تخصیص یافته است.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه آیین گرامیداشت بیستمین سالگرد تاسیس صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در پوشش بازنشستگی و تامین معیشت این اقشار، بر لزوم درآمدهای پایدار و حمایت بیشتر از مرزنشینان تاکید کرد و از اجرای برنامه‌های جدید برای افزایش رفاه خبر داد.

میدری با تشریح روند توسعه و خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، اظهار کرد: این صندوق ابتدا در جامعه روستایی و سپس در میان مشاغل مرتبط با کشاورزی در حومه شهرها گسترش یافت و امروز حتی شغل‌هایی مانند زنبورداری و صید ماهی را نیز تحت پوشش بیمه قرار داده است.

وی افزود: مهم‌ترین خدمتی که صندوق ارائه می‌دهد، بیمه بازنشستگی است و بیشترین یارانه‌های دولتی در این حوزه برای حمایت از اقشار کم‌درآمد تخصیص یافته است، به‌ طوری‌ که یک‌ سوم حق بیمه را فرد می‌پردازد و دو سوم دیگر را دولت به صورت یارانه پرداخت می‌کند.

آغاز ثبت نام برخط بیمه سلامت روستاییان

میدری اظهار کرد: این صندوق به دلیل نداشتن بنگاه‌داری و شرکت‌های بزرگ و با فعالیت عمده در بازار اوراق بهادار، در حال حاضر سودآورترین صندوق ما به شمار می‌رود. از دیگر ابتکارات صندوق، ارائه خدمات با حداقل تعداد کارکنان و از طریق شبکه کارگزاری در سراسر کشور است. امروز همچنین شاهد آغاز ثبت‌نام برخط بیمه سلامت برای اعضای جدید صندوق بودیم تا اگر بیمه‌شده‌ای فاقد دفترچه سلامت باشد، به‌صورت رایگان این خدمت را نیز دریافت کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آمار موجود، اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۲.۵ میلیون نفر عضو این صندوق هستند، اما چون پرداخت سهم بیمه بر عهده خود روستاییان است، در سال‌هایی که درآمد کشاورزان کاهش پیدا می‌کند، برخی از اعضا صندوق را ترک می‌کنند. این نوسان‌ها برای صندوق و افراد هر دو آسیب‌زاست و باید به دنبال راهکارهایی باشیم تا از درآمدهای پایدار روستاها برای پوشش بیمه‌ای بهره بگیریم.

وی اضافه کرد: در برخی بیمه‌ها مثل بیمه کارگران ساختمانی، بخشی از عوارض ساخت‌وساز صرف بیمه می‌شود؛ راهکار مشابهی را می‌توان در بیمه روستاییان اجرا کرد تا با بخشی از درآمدهای حاصل از فروش محصولات کشاورزی یا فعالیت‌های روستا، بیمه افراد استمرار یافته و افراد در سال‌های سخت محروم از خدمات بازنشستگی نشوند.

کالابرگ فقط به سه دهک اول اختصاص می یابد

میدری در پاسخ به پرسشی مربوط به پرداخت کالابرگ برای مددجویان خاطر نشان کرد: در موضوع کالابرگ، منابعی که برای دو مرحله در نظر گرفته شده بود، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان باقی مانده است. این موضوع دیروز در دولت مطرح و مقرر شد منابع برای سه دهک اول کفایت کند. رئیس‌جمهور هم دستور دادند منابع بیشتری بررسی شود تا پوشش، گسترده‌تر و پرداخت‌ها، مستمرتر انجام شود.

حمایت از مرزنشینان با روش های جدید

وی درباره برنامه‌های دولت برای مرزنشینان و مناطق محروم نیز توضیح داد: با حضور مدیران ۱۲۰ شهر مرزی، دولت در تلاش است پیشنهادات و راهکارهای محلی را شناسایی و به کار گیرد. مثلاً در شمال شرق کشور، برخی مسیرهای تردد که به دلیل کرونا مسدود شده بود، پیشنهاد بازگشایی داده شد. ما این پیشنهادها را جمع‌آوری و به دولت ارائه می‌دهیم تا موانع برداشته شود.

میدری به تخصیص تسهیلات بانکی ویژه مرزنشینان اشاره و تصریح کرد: تا کنون تسهیلات به شکل استانی پرداخت می‌شد، اما حالا بنا داریم بر اساس جمعیت مناطق مرزی و حتی سهم بیشتری به این مناطق بانک‌ها و اعتبارات را اختصاص دهیم. هدف ما این است که عدالت جغرافیایی و حمایت از کسانی که در مناطق مرزی زندگی می‌کنند، افزایش پیدا کند.

وزیر تعاون درباره پرداخت حق مرزنشینی که در سال‌های گذشته برای ساکنان مرز در نظر گرفته می‌شد و سپس قطع شد، گفت: دولت در حال بررسی احیای این حمایت است تا بخشی از خسارت‌های مردم مناطق مرزی جبران شود و البته به دست وزارت کشور پیگیری می شود.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=41438

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.