♥1

احتمال تغییر دروس عمومی پایه یازدهم کنکوری‌ها

  • کد خبر : 44158
  • ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
احتمال تغییر دروس عمومی پایه یازدهم کنکوری‌ها

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه اصل مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور تغییر نخواهد کرد، گفت: ممکن است تعداد دروس عمومی پایه یازدهم در کنکور کم و یا زیاد شود؛ اما اصل مصوبه تاثیر قطعی معدل تغییر نخواهد کرد.

دکتر عبدالحسین خسروپناه در حاشیه همایش چهلمین سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند جدید نقشه علمی کشور که در فرهنگستان علوم برگزار شد، با تاکید بر اینکه کاهش طول تحصیل دوره های کارشناسی ارشد و دکتری هنوز در مرحله ایده قرار دارد، گفت: اگر این ایده به یک نظر، سیاست و در نهایت قانون شود مقداری زمان خواهد برد؛ البته صاحبنظران باید در این زمینه فکر کنند و نظر دهند.

وی در ادامه تصریح کرد: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه های کنکور و تاثیر معدل مصوباتی نبوده است که با یک احساساتی نوشته شده باشد؛ بلکه جمعی از حکمیان، عاقلان و متخصصان فن که از سوی وزارت آموزش و پرورش، شورای عالی و سایر صاحبنظران تعلیم و تربیت تدوین و تصویب شده است؛ بنابراین این مصوبات به راحتی قابل تغییر نیست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ما مصوبه تاثیر قطعی معدل در پایه های یازدهم و دوازدهم کنکور را داریم و این مصوبه تغییر نخواهد کرد اعضای حقیقی و حقوقی تا کنون بر این نظر هستند که مصوبه تغییر نکند.

دکتر خسروپناه تاکید کرد: ممکن است تعداد دروس عمومی پایه یازدهم در کنکور کم و یا زیاد شود این یک بحث دیگری است. اما اصل تاثیر قطعی معدل در کنکور تقریبا اجماعی است و ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی مخالفی با این مصوبه نداریم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: عزیزان نماینده ای که دارند تلاش می کنند مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور تغییر کند توصیه می کنم کارهای مهم تری در مجلس شورای اسلامی وجود دارد که بهتر است به آن مسائل بپردازند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=44158

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.