♥0

برق ادارات و دستگاههای اجرایی پرمصرف گیلان قطع شد

  • کد خبر : 9654
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷
برق ادارات و دستگاههای اجرایی پرمصرف گیلان قطع شد

محمد اسماعیل هنرمند مدیرعامل توزیع برق گیلان از اجرای مرحله دوم قطع برق ادارات پرمصرف در ۵ شهر استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیش رو ،محمد اسماعیل هنرمند مدیرعامل توزیع برق گیلان از اجرای مرحله دوم قطع برق ادارات پرمصرف در ۵ شهر استان خبر داد.

هنرمند تاکید کرد: تابستان سالجاری وضعیت صنعت برق بسیار ویژه و حساس‌تر از گذشته است زیرا باتوجه افزایش زودرس دمای هوا و افزایش مصرف برق، کاهش تولید در نیروگاههای برقابی، استخراج غیرمجاز رمزارزها و… مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

مدیرعامل توزیع برق گیلان ضمن اشاره به دستورالعمل‌های ارسالی از سوی شرکت توانیر مبنی بر پایش مصرف برق ادارات و دستگاه‌ها افزود: این مشترکین ملزم به کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری و همچنین کاهش مصرف به میزان ۱۰ درصد در ساعت غیر اداری هستند.

وی ضمن تشکر از مدیران ادارات، سازمانها و دستگاه‌های اجرایی که همکاری بسیار خوبی در مصرف بهینه انرژی برق دارند خاطرنشان کرد: هماهنگی لازم با استانداری جهت تشکیل اکیپ‌های مدیریت مصرف به منظور بررسی میزان مصرف برق ادارات و دستگاههای اجرایی استان در فصل گرما جهت پیشگیری از خاموشی ها، تشکیل شده و اقدامات قانونی لازم جهت برخورد باسازمانهایی که الگوی مصرف را رعایت نکرده‌اند اعمال شد.

هنرمند اظهار داشت: از ابتدای سالجاری مصرف برق ادارات و دستگاههای اجرایی با دقت مورد پایش قرار گرفته است و بر این اساس در رشت، برق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت شهرک‌های صنعتی رشت، سرپرستی بیمه آسیا، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، موسسه مالی و اعتباری مهر، سرپرستی بانک سپه استان، مدیریت شعب بانک ملت و دیوان محاسبات استان ساعت ۱۲ روز سه شنبه ۲۵ خرداد قطع شد.

همچنین با توجه عبور از آستانه مصرف تعیین شده، برق بندر ماهیگیری در آستارا، اداره گمرک در انزلی، اداره کل چای شمال در لاهیجان و اداره دارایی آستانه اشرفیه نیز قطع شد.

وی تاکید کرد: بمنظور جلوگیری از خاموشی ها؛ برق فرمانداری رشت، استانداری گیلان، ساختمان‌های اداری توزیع برق گیلان، بیمارستان‌ها روی حالت دیزل ژنراتور (برق اضطراری) قرارگرفته تا فشار بار مصرف روی شبکه‌های توزیع برق کاسته شود.

مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: با توجه به محدویتهای تولید برق در کل کشور، رعایت الگوی مصرف برق از سوی ادارات و سازمان‌ها از جمله حذف وسایل غیرضرور برقی، بهره گیری از دیزل ژنراتورها، استفاده بهینه و کاهش مصرف سیستمهای سرمایشی در ساعات اوج بار، باید با جدیت صورت پذیرد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=9654

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.