♥0

محدودیت های جدید کرونایی در استان گیلان آغاز شد

  • کد خبر : 7127
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
محدودیت های جدید کرونایی در استان گیلان آغاز شد

محدودیت های جدید کرونایی در استان گیلان آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ محمود قاسم‌نژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز محدودیت‌های کرونایی در گیلان اظهار داشت: متاسفانه به‌دلیل اوج‌گیری کرونا در کشور و گیلان از امروز با توجه به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا به مدت ۲ هفته در سطح مشاغل و اصناف تعطیلی‌هایی در نظر گرفته شد.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان گیلان با بیان اینکه در شرایط فعلی تنها ۴ شهر رضوانشهر، ماسال، شفت و سیاهکل از گیلان در وضعیت نارنجی هستند تصریح کرد: هم‌اکنون همه شهرهای گیلان به‌غیر از ۴ شهر مذکور در وضعیت قرمز قرار دارند.

قاسم‌نژاد خاطرنشان کرد: از شنبه ۲۱ فروردین ماه به مدت ۲ هفته در شهرهای دارای وضعیت قرمز فقط یک گروه از مشاغل می‌توانند برای ارائه خدمات فعالیت کنند و این مشاغل شامل مشاغل ضروری است.

وی با بیان اینکه‌ مشاغل گروه ۲ و ۳ در شهرهای قرمز تعطیل هستند گفت: اتاق اصناف استان و شهرستان‌ها، دانشگاه علوم پزشکی و ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها نظارت بر امر مذکور را برعهده دارند البته کمیته امنیتی انتظامی ستاد کرونای استان نیز نظارت عالیه این روند را بر عهده دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان خاطرنشان کرد: مشاغلی که مشمول تعطیلی هستند در صورت تخلف، شغل و مکان کسب آن‌ها به مدت دو هفته پلمپ می‌شود.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان گیلان با اشاره به وضعیت کاری کارکنان ادارات گفت: اداراتی که خدمات ضروری ارائه می‌دهند در شهرهای دارای وضعیت قرمز، ۵۰ درصد کارکنان خود را می‌توانند در اختیار داشته باشند اما سایر ادارات در وضعیت قرمز تنها یک سوم کارکنان می‌توانند در اداره حضور داشته باشند.

قاسم‌نژاد با بیان اینکه برخی افراد که حفاظت فیزیکی از سازمان‌ها و ادارات را برعهده دارند می‌توانند در اداره حضور داشته باشند افزود: در حوزه اصناف و مشاغل در ۴ شهر نارنجی دو گروه شغلی می‌توانند فعلاً فعالیت کنند و این مشاغل نیز در فضای مجازی و سایت‌ها اطلاع‌رسانی شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان بیان کرد: ورود خودروها از شهر زرد و نارنجی به شهرهای قرمز ممنوع است البته خودروها از شهرهای دارای وضعیت قرمز نیز نمی‌توانند به شهر زرد و نارنجی تردد داشته باشند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان گیلان ابراز داشت: در شهرهای قرمز اگر پلاک غیربومی حضور داشته باشد مشمول جریمه یک میلیونی خواهد شد و در شهرهای نارنجی، پلاک‌های غیربومی‌ ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=7127

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.