صالح محمدی گفت: از ابتدای امسال تاکنون، با جوجهریزی در ۲۰ واحد تولید بوقلمون گوشتی به ظرفیت حدود ۱۱۹ هزار قطعه در گیلان، بیش از هزار و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش تولید دارد.
وی از راه اندازی ۲ واحد تولید بوقلمون گوشتی دیگر با ظرفیت ۱۳ هزار قطعه با هدف حمایت از زنجیرههای تولید گوشت بوقلمون، در آینده نزدیک در گیلان خبر داد و افزود: با راه اندازی این واحدها، کشور از واردات جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی بینیاز میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهر بیش از ۲ میلیون قطعه جوجه بوقلمون در گیلان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۹ درصد افزایش دارد.
به گفته محمدی، در حال حاضر ۳ کارخانه جوجهکشی بوقلمون با ظرفیت تولید حدود یک میلیون قطعه در گیلان فعال هستند که عمده جوجه بوقلمونهای کشور از تخم های خوابانده شده در دستگاههای این کارخانهها تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به ظرفیتهای مناسب استان برای توسعه پایدار صنعت بوقلمون کشور، گفت: با حمایتهای معاونت بهبود تولیدات دامی این سازمان و وجود زیرساختهای مناسب، بخش خصوصی سرمایهگذاری قابل توجه ای در استان انجام داده است.
صالح محمدی افزود: سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور حدود ۷۵۰ گرم است که طبق برنامهریزیهای وزارت جهاد کشاورزی، این میزان باید به یک کیلوگرم افزایش یابد.