♥0

ماهیانه بیش از ۴۰ میلیون نفر از پیام رسان‌های داخلی استفاده می‌کنند

  • کد خبر : 31169
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
ماهیانه بیش از ۴۰ میلیون نفر از پیام رسان‌های داخلی استفاده می‌کنند

وزیر ارتباطات گفت: بیش از صدهزار سایت و سرویس پرکاربرد را برای ای‌پی‌های ایران تحریم و ممنوع کردند، لذا سازوکاری طراحی شده تا برنامه نویسان و نخبگان از این سرویس‌ها بدون فیلترشکن استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ عیسی زارع پور در جلسه علنی مجلس به این سوال محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان پاسخ داد که دلیل ضعف عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه‌های عملیاتی از جمله توسعه ارتباطات و فناوری، توسعه بستر‌ها و شبکه‌های مخابراتی، تأمین زیر ساخت‌های استفاده از اینترنت و نظارت بر عملکرد اپراتور‌ها چیست؟

وی با بیان اینکه حوزه ماموریتی ما از کابل‌ها و فیبر‌های کشیده شده در اعماق خلیج همیشه فارس و دریای عمان تا حوزه فضایی است، گفت: دو ماه قبل برای اولین بار جزایر سه گانه ایرانی همیشه خلیج فارس با فیبر نوری به سرزمین مادری متصل شد. بیش از ۱۵۰ کیلومتر کابل کشی در زیر دریا صورت گرفت که الحمدلله سرعت دسترسی به اینترنت در این سه جزیره افزایش پیدا کرده و ارتباطات آن‌ها پایدار شده است؛ این کار توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است.

زارع پور با بیان اینکه در این مدت ۶۰۰ سایت نسل پنجم راه اندازی شده است، افزود: برای اولین بار رکورد ۶/۵ ترابیت در ثانیه برای ترافیک داخل ثبت شده که حاصل استفاده مردم از سکو‌های داخلی در یک سال و نیم گذشته است. سازوکار‌های مختلفی برای دور زدن دسترسی به سایت‌ها و سرویس‌هایی پیش بینی شده که آمریکایی‌ها تحریم کردند؛ بیش از صدهزار سایت و سرویس پرکاربرد را برای ای‌پی‌های ایران ممنوع کردند که سازوکاری طراحی کرده که برنامه نویسان و نخبگان از این سرویس‌ها بدون فیلترشکن استفاده کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای کاهش پینگ و تاخیر بازی‌های رایانه‌ای سرویس ویژه‌ای برای گیمر‌ها طراحی شده است، افزود: در حال حاضر پیام رسان‌های داخلی مورد اقبال قرار گرفته اند به طوری که ماهیانه بیش از ۴۰ میلیون نفر از این پیام رسان‌ها استفاده می‌کنند. تمام زیرساخت‌های آن را وزرات ارتباطات تامین و اتصال متقابل را راه اندازی کرده است.

وی ادامه داد: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۲۳ درصد ابتدای دولت سیزدهم به ۶۲ درصد رسیده است. خدمتی برای اینترنت سالم کودکان و نوجوانان راه اندازی شده است. همچنین شرکت ملی پست قریب به ۳۵۰ میلیون محصولات در اقصی نقاط جابه جا کرد و بیش از ۶۰۰ باجه جدید توسط پست بانک در روستا‌ها راه اندازی شده است.

زارع پوز با بیان اینکه ۴۳۰۰ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند، افزود: پنجره ملی خدمات دولت هوشمند راه انداز‌ی شده که بیش از ۱۵ میلیون نفر کاربر فعال داره و بیش از سه هزار خدمت دولتی از طریق یک درگاه واحد ارائه می‌شود همچنین پروژه بزرگ فیبر نوری شروع شده و در ۱۰۰ شهر کار عملیاتی شروع شده و دنبال این هستیم ۸ میلیون کاربر تحت پوشش قرار گیرد که الان ۳/۵ میلیون خانوار هستند.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی ۶/۴ به ۷ رسیده است، افزود: در حوزه فضایی نیز رکورد پرتاب فضایی زده شد که ۷ پرتاب در ۲۲ ماه گذشته داشتیم و برای اولین بار جمهوری اشلامی ایران به تصاویر ماهواره‌ای با دقت یک متر رنگی دسترسی پیدا کرد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=31169

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.