♥0

بهزیستی باید خانواده‌محور و اجتماع محور باشد

  • کد خبر : 31125
  • ۲۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
بهزیستی باید خانواده‌محور و اجتماع محور باشد

رییس جمهور گفت: صمیمانه باید از خانواده‌هایی که فرزندپذیر هستند تشکر کرد. ما در دولت برای خانواده‌ها، پذیرش کودکان را تسهیل کردیم.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته بهزیستی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به فضایل دلدادگی و عشق به خدا و دگرخواهی مخصوصا درباره کسانی که نیاز به کمک دارند» اظهار کرد: به خانواده‌هایی که کودکان بی‌سرپرست را تکفل می‌کنند خسته نباشید گفته و از آن‌ها تقدیر می‌کنیم. قدردانی اصلی از این افراد همانی است که امیرمومنان فرمودند؛ جایگاه بهشت برای خانواد‌هایی است که راحتی را از خود سلب می‌کنند تا دیگری در آرامش باشد. این ایثار و گذشت و عشق و محبت بسیار ارزشمند است. با این زحمت، انسان خود و جامعه را می‌سازد.

وی ادامه داد: با سعادت فردی است که برای لذت باقیه، لذت موقت را زیر پا بگذارد؛ اینجا دو لذت وجود دارد مثلا کسی که روزه‌دار است، لذت واقعی می‌برد نه لذت موقت خوردن و آشامیدن. وقتی شخصی می‌بیند بچه‌ای در خانواده رشد می‌کند و برای جامعه فرد مفیدی می‌شود، لذت واقعی می‌برد. کسانی که خردمند و آینده نگر و ایثارگر بوده و نگاه‌شان به رضایت خداوند و ساختن یک فرد است، زحمت تربیت این بچه‌های نیازمند را تحمل می‌کنند.

تسهیل پذیرش کودکان برای خانواده‌های فرزندپذیر در دولت سیزدهم

رئیس‌جمهور تاکید کرد: فرزند و کودک نیازمند عاطفه پدر و مهر مادر است. موسسه جایگاه نگهداری کودک نیست. وظیفه دولت حمایت از موسسات است، اما موسسات خیریه جای نگه داشتن کودک نیست بلکه کانون خانواده جای نگهداشتن فرزندانی است که به محبت پدر و مادر نیازمند هستند. صمیمانه باید از خانواده‌هایی که فرزندپذیر هستند تشکر کرد. ما در دولت برای خانواده‌ها، پذیرش کودکان را تسهیل کردیم.

اشتغال و مسکن افراد دارای معلولیت جسمی بسیار مهم است

وی با بیان این‌که «سازمان بهزیستی اقدامات بسیار خوبی انجام داده و برای توانمندسازی افراد دارای معلولیت جسمی باید بیشتر تلاش کند»، گفت: اشتغال و مسکن این افراد بسیار مهم است و باید اقدامات بیشتری برای تامین اشتغال آن‌ها شود. تولید مسکن برای آن‌ها رشد خوبی داشته، اما به مسکن بیشتری برای افراد دارای معلولیت نیازمندیم. آمار و گزارش‌ها خوب است. سازمان‌ها، ادارات و مدارس باید برای افراد مناسب‌سازی و تردد این افراد تسهیل شود.

 پیشگیری از معلولیت به معنای تجویز سقط جنین نیست

وی با تاکید بر این‌که «همه دستگاه‌ها باید برای پیشگیری از معلولیت تلاش کنند» ادامه داد: این بدان معنا نیست که برای جلوگیری از معلولیت، سقط جنین را تجویز کنند؛ چراکه قتل نفس است بلکه تصادفاتی که منجر به معلولیت می‌شود باید کاهش یابد. تجهیزات افراد داردای معلولیت جسمی باید به روزرسانی شود. بهزیستی ما خانواده‌محور و اجتماع محور باشد. بهزیستی به خانواده‌ها مراجعه کند.

دولت، بهزیستی و خیرین باید از خانواده‌های فرزندپذیر حمایت کنند

رییسی با اشاره به این‌که «توانمندسازی باید به شکل بهتر در بهزیستی ادامه یابد»، ادامه داد: در عین حضور خانواده‌ها در مراقبت از بچه‌ها، دولت، بهزیستی و خیرین باید از خانواده‌های فرزندپذیر حمایت کنند. ممکن است این خانواده به کمک نیاز داشته باشد و همواره باید به این مساله توجه داشت. این کمک باید در طول سال وجود داشته باشد و محدود به روز خاصی نباشد.

حل مشکلات پرستاران بهزیستی/  شناسنامه و اسناد کودکان تحت سرپرستی باید به گونه‌ای باشد که این بچه‌ها و خانواده‌ها تحقیر نشوند

وی هم‌چنین خاطرنشان کرد: باید به کادر بهزیستی نیز توجه بیشتری شود، چون کار آن‌ها آسان نیست. مشکلات پرستاران بهزیستی باید دنبال و حل شود.

وی با بیان این‌که «شناسنامه و اسناد کودکان تحت سرپرستی باید به گونه‌ای باشد که این بچه‌ها و خانواده‌ها احساس تحقیر نکرده و دچار مشکل نشوند»، افزود: در اسناد رسمی باید کد‌هایی گذاشته شود که برای سازمان اسناد روشن باشد، اما در اسنادی که در اختیار کودک و جامعه است مشخص نباشد. کد‌ها برای خانوداه روشن باشد و در اسناد رسمی تعریف شود.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=31125

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.