<>
0

قهرمانی گیلان در مسابقات هاپکیدوی کشور

  • کد خبر : 30336
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
قهرمانی گیلان در مسابقات هاپکیدوی کشور

بیست و پنجمین دوره رقابت‌های هاپکیدو مردان کشور با قهرمانی تیم گیلان در رشت پایان یافت.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ قائم مقام هاپکیدو ایران و خاورمیانه گفت: در پایان این مسابقات گیلان با کسب ۹ مدال طلا، ۶ مدال نقره و ۸ مدال برنز بر سکوی قهرمانی ایستاد، خراسان رضوی با کسب ۴ مدال طلا، ۳ نقره و ۷ برنز دوم شد و مازندران با کسب ۳ مدال طلا، ۵ مدال نقره و ۲ برنز در مکان سوم قرار گرفت.
سید مصطفی قوامی افزود: همچنین در رقابت‌های انفرادی و در رده سنی نونهالان؛ ابوالفضل یوسفی، کیارش صالح‌زاده، محمد پرهام یوسفی، پرهام پولادی، طا‌ها خلیلی و ابوالفضل استیلاف در اوزان مختلف با غلبه برابر رقبای خود به مقام قهرمانی رسیدند.
قوامی ادامه داد: در پایان رقابت‌های رده سنی نوجوانان شروین ذوالفقاری، اسماعیل شقاقی، سید محمد طا‌ها هاشمی، حبیب الله فروتن، امیرحسین اردشیر و میلاد قربانی در اوزان مختلف با غلبه برابر حریفان خود عناوین قهرمانی را تصاحب کردند.
قائم مقام هاپکیدو ایران و خاورمیانه گفت: همچنین در رقابت‌های رده سنی جوانان، عبدالرضا سمیعی، محمد حسین ابراهیم زاده و هادی قاسم نیان و در رده سنی بزرگسالان، محمد غیوری‌راد و رهام آذلش در اوزان مختلف بر حریفان خود غلبه و مقام نخست را به خود اختصاص دادند.
سید مصطفی قوامی اضافه کرد: در بخش دفاع شخصی نیز در رده سنی نونهالان، کیارش صالح زاده و محمد پرهام یوسفی، در رده سنی نوجوانان شروین ذوالفقاری و سید حسین حسینی، در رده سنی جوانان عبدالرضا سمیعی و یاسین شیرزاد و در رده سی بزرگسالان محمد امین مسافر و رضا شجاعی در اوزان مختلف به مقام قهرمانی رسیدند.
وی تصریح کرد: بیست و پنجمین دوره مسابقات هاپکیدو قهرمانی مردان کشور با حضور ۱۶۸ رزمی کار در مجموعه ورزشی ۶ هزار نفره شهدای رشت برگزار شد.
هاپکیدو هنر رزمی کره‌ای و از انواع دفاع شخصی است که یکی از تلفیقی‌ترین سبک‌های رزمی به شمار می‌آید و در سراسر جهان و ایران طرفداران و علاقه‌مندان زیادی دارد.
این رشته دارای مسابقات جهانی و آسیایی است.
هاپکیدو در ایران از سال ۸۵ و در رشت به سال ۸۶ پا گرفت.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=30336

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۳۰
اردیبهشت
طرح تشویقی شرکت برق برای خوش مصرف‌ها

طرح تشویقی شرکت برق برای خوش مصرف‌ها

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان: مشترکانی در مصرف برق مدیریت خوبی داشته باشند، از طرح‌های تشویقی این شرکت بهره مند می‌شوند.

۳۰
اردیبهشت
نشای ۷۲ درصد از شالیزار‌های گیلان

نشای ۷۲ درصد از شالیزار‌های گیلان

تا کنون ۱۷۱ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان نشاء شده است.

۳۰
اردیبهشت
درنظر گرفتن یک درصد بودجه پژوهشی گیلان در بخش جوانی جمعیت

درنظر گرفتن یک درصد بودجه پژوهشی گیلان در بخش جوانی جمعیت

استاندار گیلان: به سازمان‌ها در گیلان اعلام شده یک درصد بودجه پژوهشی را در بخش جوانی جمعیت و فرهنگ‌سازی آن بکار گیرند.