♥0

تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی برای کلیه شهروندان گیلانی مهیا می شود

  • کد خبر : 23288
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی برای کلیه شهروندان گیلانی مهیا می شود

لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد انزلی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و با این مصوبه تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی برای کلیه شهروندان گیلانی مهیا می شود.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ در جریان جلسه روز یکشنبه ۹ مردادماه ۱۴۰۱، مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس با اصلاحات لایحه توسعه مناطق آزاد تجاری – صنعتی انزلی به منظور رفع ایرادات شورای نگهبان موافقت کردند.

عیسی فرهادی رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان با بیان خبر تصویب افزایش محدوده منطقه آزاد انزلی از ۲۲۵۰ هکتار فعلی به ۸۶۰۹ هکتار اظهار داشت: براساس این مصوبه محدوده هایی که پیش از این و تا سال ۱۳۹۸ جزو این منطقه بوده به این منطقه بازگشته و علاوه بر آن فرودگاه سردار جنگل رشت، شهرک های صنعتی خمیران انزلی، سپید رود رشت، و صومعه سرا نیز به محدوده منطقه آزاد انزلی الحاق شده است.

وی با بیان اینکه براساس مصوبه مجلس نام و برند منطقه آزاد انزلی تثبیت شده و این نام براین منطقه خواهد ماند، تصریح کرد: براساس مصوبه مجلس پهنه های صنعتی سازمان از حدود ۶۰ هکتار کنونی به بالغ بر ۹۰۰ هکتار افزایش می یابد و در عین حال الحاق فرودگاه ظرفیت و فرصت قابل توجهی برای توسعه مراودات برون مرزی سازمان اعطاء خواهد نمود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با قدردانی از نقش محوری مساعی ارزشمند دکتر سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و همکاران ایشان در تهیه و تصویب این لایحه در دولت و مجلس، اضافه کرد: در همین راستا هماهنگی و حمایت استاندار و مجمع نمایندگان استان گیلان بیانگر عزم جدی همه مسئولین و صاحب نظران گیلانی در راستای ریل گذاری توسعه استان در عرصه فراملی است و از رأی مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی که زمینه ساز ایفای نقش واقعی این منطقه در معادلات ملی و بین المللی کشورمان به ویژه در ارتباط با کشورهای حوزه اوراسیا خواهد بود؛ باید قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه با افزایش محدوده منطقه آزاد انزلی، علاوه بر حوزه های تجاری،ترانزیتی و صنعتی؛ راهبرد این سازمان به تجاری و صنعتی سازی محصولات کشاورزی و شیلاتی استان در بازارهای اوراسیا نیز گسترش پیدا می کند، گفت: از سوی دیگر تمکین به تبصره های پنج گانه به ویژه شرح وظایف سازمان به منظور تبدیل منطقه به منطقه صادرات محور و قطب مبادله کالایی کشورهای منطقه، در دستور کار سازمان قرار خواهد گرفت.

عیسی فرهادی با تصریح براینکه افزایش محدوده منطقه آزاد انزلی زمینه رفع مشکل پیش آمده برای شهرک صنعتی ناحیه سه منطقه خواهد شد، تأکید نمود: با این مصوبه تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی برای کلیه شهروندان گیلانی مهیا می شود.

گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاحات کمیسیون اقتصادی در خصوص لایحه توسعه منطقه آزاد تجاری- صنعتی انزلی با ۱۶۸ رأی موافق، ۱۶ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۸ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=23288

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.