تیتر اخبار

تردد در مجتمع بندری انزلی از مرز ۲۳۰ شناور گذشت محکومیت بیش از۲ میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در رشت برنامه مسابقات امروز ورزشکاران ایران در المپیک پاریس/ نبرد پرچمداران همه مردم در معرض پرتوهای فرابنفش هستند اولین دوپینگی المپیک شناسایی شد تعطیلی کلیه مراکز دولتی و بانک ها در روز یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ “سرگرد فراز امینی، رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان فرماندهی انتظامی استان گیلان شد” گیسوم تالش رکورد دار بارندگی در شب گذشته آماده باش همه دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان در گیلان افتتاح دفتر خدمات الکترونیک قضائی در رشت تاکید بر رعایت مصرف بهینه انرژی برق رتبه‌ بندی جدید پاسپورت‌های جهان | ایران با رتبه ۹۴ در کنار سودان علت طلاق زوجین؛ آرایش کردن شوهر در خواب برای پخش در اینستاگرام! خیابان تختی رشت به پارکینگ طبقاتی نیاز دارد پرداخت بخش دیگری از مطالبات چایکاران شمال کشور افزایش ۸۰ درصدی صید کیلکا در گیلان توقیف خودرو حامل کود شیمیایی قاچاق در صومعه‌سرا صدور احکام جدید «حقوق» بازنشستگان پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آنها پیش فروش محصولات سایپا و پارس خودرو از امروز ۳ مرداد آغاز می‌شود با ۲۱۱ رای نمایندگان؛ دستغیب رئیس دیوان محاسبات شد بدهی هزار میلیاردتومانی کارفرمایان گیلانی به تامین اجتماعی پهپادهای غیرنظامی باید مجوز پرواز دریافت کنند گرمتر شدن دمای هوا در گیلان روایت خواهر مقتول از جنایت فجیع پادکستر ایرانی در کانادا هیات مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های گیلان زیر بار مولدسازی نرفت تعرفه واردات موبایل تعیین شد؛ واردات آیفون ۱۴ همچنان ممنوع سعید راد بازیگر سینما درگذشت یک بدهکار بانکی ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد لزوم مدیریت مصرف برق در روز‌های داغ و شرجی کشف لاستیک‌های احتکار شده در بندرانزلی کشت دانه روغنی «گلرنگ» در شهرستان رودبار لزوم ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با مشارکت تمام دستگاه‌های اجرایی کشف ۲۱ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی در گیلان نجات ساکنان یک ساختمان از میان دود و آتش در رشت افزایش دمای هوا از فردا در گیلان آشنایی با طراحی مدال‌های المپیک و پارالمپیک کشور را با اختلاف و دعوا نمی‌توان اداره کرد تاخیر در آغاز سال تحصیلی ورودی‌های جدید دانشگاه‌ها پزشکیان: تمام تلاشم این است که پاسخگوی مردم باشم و گرفتاریشان را رفع کنم صادرات بیش از ۳۳۰ هزار تن کالا از گیلان خرید بلیت ورزشگاه از سوی دختران با کدملی پدر! ایران در رده بیستم؛ مسی و یارانش در صدر جهان گذر شرایط ناپایدار جوی از آسمان گیلان پیش بینی افزایش ۱۵ درصدی تولید برنج در گیلان توزیع بیش از ۲۰۰ تن گوشت در هیات‌های مذهبی گیلان حادثه در شهربازی دریاچه چیتگر تهران برخورد یک خودرو به دسته عزاداری در خشکبیجار؛ ۱۲ نفر مصدوم شدند

1

قرص‌های ایرانی کرونا در انتظار اخذ مجوز

  • کد خبر : 17896
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۴
قرص‌های ایرانی کرونا در انتظار اخذ مجوز

جماعتی گفت: برخی از شرکت‌های داروسازی داخلی، توانایی ساخت قرص‌های ضد کرونا را دارند و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در نشست خبری که به صورت آنلاین برگزار شد، گفت: مطالعاتی که در آمریکا انجام شده نشان داد کارایی واکسن کرونا بعد از ٢۵ هفته در برابر دلتا به زیر ۴٠ درصد و در برابر امیکرون به زیر ١٠ درصد رسیده است اما با تزریق دوز سوم کارایی آن به بیش از ٧۵ درصد در برابر امیکرون می‌رسد، بنابراین وزارت بهداشت تاکید به دوز سوم واکسن کرونا دارد.

جماعتی ادامه داد: مطالعات بالینی بر روی واکسن‌های داخلی نشان داده است که کارایی واکسن های داخلی نسبت به خارجی بیشتر است. تولیدکنندگان واکسن داخلی در حال بررسی اثربخشی واکسن در برابر امیکرون هستند.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا، درباره استفاده از دو داروی پکسلویید و مولنوپیراویر برای درمان کرونا در ایران بیان کرد: با توجه به کارایی این قرصها پیش بینی را می‌کنیم که با مصرف آنها بتوانیم به کنترل بیماری کمک کنیم، اگرچه کنترل بیماری با پیشگیری به کمک تزریق واکسن و رعایت پروتکل‌ها نخستین و بهترین راهکار است و در سازمان غذا و دارو بررسی این دارو‌ها در حال انجام است. 

او افزود: چند روز گذشته سازمان غذا و داروی آمریکا دو قرص درمان کرونا را اپرو (تایید) کرد. برخی از شرکت‌های داروسازی داخلی، توانایی ساخت قرص های پکسلویید و مولنوپیراویر را دارند اما منتظر اخذ مجوز تولید از سازمان غذا و دارو هستند.

جماعتی ادامه داد: پکسلویید تا ۷۰ درصد و مولنی پیراویر تا ۳۰ درصد می‌تواند از پیشرفت بیماری و بستری در بیمارستان پیشگیری کند و اگر در افرادی که ریسک تشدید بیماری را دارند، استفاده شود موثر خواهد بود.

جماعتی با اشاره به علائم کرونا گفت: تب، سرفه و گلو درد مهمترین علامت ابتلا به امیکرون است البته ضعف، بی حالی، کوفتگی، درد عضلانی، سردرد و درد‌های گوارشی هم می‌تواند با توجه به شرایط جسمانی افراد بروز پیدا کنند. باید توجه داشت که وقتی در یک کشور، سویه‌ای غالب می‌شود همه علائم را ناشی از آن سویه می‌دانیم و هنوز درمان اساسی استفاده از کورتئواستروئید و توسیلیزومب است و در افرادی که نیاز به بستری ندارند، درمان‌ها علامتی است.

خطر اوج‌گیری اُمیکرون در کشور طی سه هفته آینده

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا درباره اینکه آیا امیکرون پایان پاندمی کروناست، ادامه داد: هنوز اطلاعات کافی درباره شدت بیماری زایی ویروس و میزان مرگ و میر نداریم. در چند هفته آینده اگر ببینم که میزان بستری و مرگ و میر کمتر است، می‌توان این نوید را داد که با توجه به واکسیناسیون‌ و داروهای خوراکی ضد ویروس و رعایت نکات بهداشتی به کنترل پاندمی در کشور رسیده ایم اما اگر پروتکل‌ها رعایت نشود و واکسیناسیون انجام نشود، حداقل سه تا ۴ هفته آینده با اوج امیکرون در ایران مواجه می‌شویم.

جماعتی تصریح کرد: باید توجه داشت وقتی سویه ای را به یک کشور نسبت می‌دهند به معنای بروز در آن کشور نیست بلکه ویروس‌ها در گردش‌ها بین کشورها دچار جهش می‌شوند و گاهی جهش‌ها منجر به قدرتمندتر شدن ویروس و گاهی منجر به ضعیف شدن آن می‌شود، واکسن زدن از گردش و جهش ویروس جلوگیری می‌کند و انتقال ویروس را کند می‌کند، در نتیجه جهش‌ها کاهش پیدا می‌کند.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا درباره اینکه آیا به میزان کافی واکسن برای دوز سوم تامین شده است، گفت: پیش بینی‌ها برای تامین دوز سوم صورت گرفته است و واکسن‌های تولید داخل برای تزریق دوز سوم کفایت می‌کند و تمام افراد بالای ١٨ قبل از آنکه امیکرون سویه غالب در کشور باشد، دوز سوم را تزریق و به ایمنی لازم در برابر ویروس دست پیدا کنند.

جماعتی درباره حضوری بودن مدارس و مراکز آموزشی افزود: توصیه ما این است که اگر قرار است مدارس به صورت حضوری باشد حتما باید دستورالعمل‌های بهداشتی شامل زدن ماسک، فاصله گذاری، شست و شوی مداوم دست‌ها، تهویه مناسب کلاس‌ها رعایت شود چرا که کودکان می‌توانند ویروس را به خانواده منتقل کنند، همچنین وزارت آموزش و پرورش به همراه اولیای مدرسه شرایط لازم را برای حضور دانش آموزان تامین کنند تا موجب آسیب به دانش آموزان و خانواده نشوند و دانش آموزان کانونی برای پیک بعدی کرونا نشوند.

تفاوت‌های امیکرون با سویه‌های قبلی

جماعتی درباره تفاوت‌های امیکرون با دلتا و سویه‌های قبلی، گفت: باید توجه داشت امیکرون از نظر سرایت زایی نسبت به ویروس دلتا تقریبا سه برابر سرایت زایی بیشتری دارد. زمانیکه یک نفر مبتلا می‌شود، می‌تواند ویروس را به ۱۰ نفر دیگر هم انتقال دهد، بنابراین این ویروس نسبت به جهش های قبل بیش از ۵۰ برابر جهش پیدا کرده و این سبب شده که ما در مورد رفتار ویروس هنوز اطلاعات کافی نداشته باشیم و منتظر مطالعات بیشتری هستیم تا بر این اساس بتوانیم تصمیم گیری های لازم را برای جلوگیری از این ویروس انجام دهیم.

او ادامه داد: در بسیاری از کشورهای اروپایی امیکرون ویروس غالب است و در آمریکا تا حدود ۷۳ درصد این سویه شیوع پیدا کرده است. بر اساس آخرین گزارش ‌تمام کشورهای دنیا آلوده به امیکرون شده اند، در حال حاضر در کشورهای اروپایی بیشترین سنی که گرفتار این ویروس می‌شوند، سنین ۲۰ تا ۳۰ سال و افراد بالای ۶٠ سال هستند.

جماعتی بیان کرد: کشورهای دنیا دیگر دوز بوستر را قبول ندارند و دوز سوم را در مقابل امیکرون به عنوان دوز تکمیل کننده در نظر می‌گیرند. توصیه ما حتی به واکسیناسیون ۵ تا ۱۱ سال هم است. با توجه به بازگشایی حضوری مدارس که ممکن است سبب انتشار امیکرون شود توصیه می‌کنیم در این سنین هم واکسیناسیون داشته باشیم.

 

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=17896

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۶
مرداد
تردد در مجتمع بندری انزلی از مرز ۲۳۰ شناور گذشت

تردد در مجتمع بندری انزلی از مرز ۲۳۰ شناور گذشت

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت: در سال جاری هزار و ۸۱۶ TEU کانتینر در مجتمع بندری انزلی تخلیه و بارگیری شده و تعداد ۲۳۵ فروند شناور نیز در این مدت به این بندر ورود کردند.

۰۶
مرداد
محکومیت بیش از۲ میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در رشت

محکومیت بیش از۲ میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در رشت

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از محکومیت ۲ میلیارد و ۳۲۳ میلیون ریالی قاچاقچی ارز در رشت خبر داد.

۰۴
مرداد
“سرگرد فراز امینی، رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان فرماندهی انتظامی استان گیلان شد”

“سرگرد فراز امینی، رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان فرماندهی انتظامی استان گیلان شد”

“سرگرد فراز امینی، رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان فرماندهی انتظامی استان گیلان شد”   طی مراسمی که روز پنجشنبه، چهارم مردادماه در سالن اجتماعات ستاد فرماندهی انتظامی استان گیلان با حضور سردار حسن پور (جانشین فرماندهی انتظامی استان گیلان)،سرهنگ براری(معاون هماهنگ کننده)، سرهنگ نادری(معاون آموزشی)، سرهنگ محمدنژاد (معاون نیروی انسانی)،سرهنگ محمّد حجتی(رئیس پلیس پیشگیری)، […]