♥0

در سال تولید ، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها ، صنایع کوچک راه توسعه اقتصادی کشور است

  • کد خبر : 11947
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۲
در سال تولید ، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها ، صنایع کوچک راه توسعه اقتصادی کشور است

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان به مناسبت هفته حمایت از صنایع کوچک از شهرک صنعتی انزلی بازدید کرد .

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ فریبرز سعیدی کیا مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان با حضور در شهرک صنعتی انزلی ، ضمن گرامی داشت هفته حمایت از صنایع کوچک و تبریک این روز به صاحبان صنایع خادمین بی منت عرصه صنعت به مقوله صنعت به ویژه صنایع کوچک پرداخت و بیان داشت : توسعه صنایع کوچک و متوسط ، رمز توسعه اقتصادی در دهه آینده می باشد . کارشناسان این امر همه به نوعی برتری صنایع کوچک را در راه توسعه اقتصادی کشورها بیان نموده اند .

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان در خصوص شهرک صنعتی بندر انزلی بیان داشت : شهرک صنعتی بندر انزلی با مساحت ۵۵ هکتار و با استقرار ۱۸۵ واحد صنعتی از جمله شهرک های صنعتی مهم و تاثیر گذار در سطح استان می باشد که برای ۲۲۶۷ نفر ایجاد اشتغال نموده است .

وی در ادامه بیان داشت : شهرک صنعتی بندر انزلی به واسطه استقرار در محدوده منطقه آزاد تجاری ، صنعتی بندر انزلی از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد و تمایل سرمایه گذاری در این شهرک به واسطه قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد و به جهت برخورداری از معافیتهای مالیاتی و گمرکی نسبت به سایر شهرک های صنعتی سطح استان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد .

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان گفت : در سال گذشته تعداد ۶ واحد صنعتی مجددا راه اندازی گردیده است که برای ۱۲۳ نفر ایجاد اشتغال نموده است .

سعیدی کیا ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تمامی مسئولین اجرایی استان  در خصوص توجه به بخش صنعت و تولید به ویژه عرصه صنعتی در گیلان خاطر نشان کرد : از آنجایی که این شهرک صنعتی در محدوده منطقه آزاد انزلی قرار گرفته است و به جهت برخورداری از مزیتهای سرمایه گذاری و گمرکی رغبت سرمایه گذاران برای حضور در این شهرک بسیار زیاد است ولی به علت نبود عرصه صنعتی امکان جذب سرمایه گذار وجود ندارد .

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=11947

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.